Grootste Steigerbuis Kapstok ooit gemaakt!

 

Volg: INDUSTRIEEL WONEN op Facebook voor meer inspiratie en maak kans op mooie prijzen!

Een maand geleden kregen we een aanvraag binnen van een klant die geïnteresseerd was in Steigerbuis Kapstok model 2. Echter, moest de kaptok 3,60 meter lang worden.

Hiervoor moest de constructie enigszins worden aangepast. In essentie zie je eigenlijk 3 kapstokken naast elkaar staan, waarbij de middelste kapstok geen gebruik maakt van 3-weg kniestukken aan de zijkant. Hierdoor kon er één lange buis over de lengte bevestigd worden.

Met deze lange kapstok krijg je een beetje een “open kledingkast” effect. Hier zitten enkele voordelen aan waaronder tijdbesparing. Je bent veel sneller in staat om je outfit samen te stellen. Deze steigerbuis kapstok is zo groot geworden dat je het bijna geen kapstok meer kan noemen. Het is meer een kledingrek of een wandschap geworden.

De plank boven op het product geeft extra ruimte om bijvoorbeeld broeken of t-shirts op te leggen.

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je gebruik maakt van kleerhangers is het altijd belangrijk om rekening te houden met de diepte van de kapstok. Bij steigerbuis kapstok model 2 is hier standaard al rekening mee gehouden. De steigerbuis moet om en nabij de 28cm van de muur af komen, om de kleerhangers vrij te kunnen laten hangen.

Daarnaast moet er aardig wat in de muur worden geboord om deze kapstok te bevestigen. Iedere voetplaat heeft namelijk 4 gaten om een schroef door te doen. In dit geval is er gebruik gemaakt van 8 voetplaten x 4 gaten = 32 gaten in de muur. Normale kapstokken maken vaak gebruik van 2 voetplaten en maximaal 4.

Welk Steigerhout is er allemaal verkrijgbaar?

Spandoekman.nl heeft een groot aanbod aan steigerhout, zo kan er gekozen worden voor oud gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout of steigerhout met een lak-en of verflaag. Lees dit blog: Steigerhout kleurvariatie en Steigerbuis kapstokken van onze klanten, voor meer informatie betreft alle variatie binnen het steigerhout.

Geef een reactie