Steigerbuis Kapstok gemaakt van Zwarte buizen en buiskoppelingen

 

Volg: INDUSTRIEEL WONEN op Facebook voor meer inspiratie en maak kans op mooie prijzen!

De afgelopen weken is Spandoekman.nl weer druk bezig geweest met het bedenken en creëren van nieuwe Steigerbuis Kapstok modellen. Dit maal met zwarte buizen en buiskoppelingen. Absoluut uniek en nog nergens anders te verkrijgen! De zwarte buizen en koppelingen zijn alleen binnen te gebruiken en daarom ideaal voor onze kapstokken.

Maar dit is niet het enige wat nieuw is… Je krijgt nu namelijk ook de mogelijkheid om je kapstok nog verder samen te stellen. Zo heb je nu de keuze om een gebruikte of een nieuwe steigerplank te kiezen en om hem te laten lakken of verven.

Welke Zwarte Kapstokken zijn nu al te bestellen? 

De foto bovenaan deze pagina is ingestuurd door één van onze klanten. Hij heeft besloten om aan de zijkant ook een haak te doen (iets waar wij nog niet aan hadden gedacht), zo zie je maar… je kan eindeloos variëren en helemaal jouw eigen twist aan het product geven. Overigens is het misschien wel goed om te vermelden dat we het leuk vinden om foto’s te ontvangen van het eindresultaat. Deze plaatsen we dan weer op de webshop als inspiratie voor andere mensen.

Geef een reactie